Herkullisia herkkuja

~ Kati blogaa Rudolfista~


Heips,

Minut kutsuttiin pitämään Rudolfin blogia. Tämä tuli ihan sopivaan väliin sillä kävin juuri viime viikolla itse syömässä Rudolfissa. Lähtökohta oli, että seisoin kotona mikron edessä valmiina lämmittämään Marskin pataa. Katsoin ulos: aurinko paistaa täydeltä terältä ja mittarissa 25 astetta. Totesin miehelleni, että eiköhän lähdetä ulos syömään. Olisi kiva ilma olla terassillakin hetki.
Se oli tuumasta toimeen :) Koirat narun päähän ja Ilveslinnaa kohti. Ilveslinnalla nämä kaksi asiaa yhdistyy hyvin: terassilla auringosta nauttiminen ja ruokailu.
Kello taisi olla jotain 17-18 välillä kun saavuimme paikalle ja aurinko paistoi juuri ihanasti suoraan terassille! Ilveslinna on rakennuksena hyvin suunnattu aurinkoa kohden. Aurinko paistaa terassille pidemmän tovin eli monta tuntia.
Tutustuimme menuun (joka näkyy edellisessä blogissa) ja päätimme tilata pastan sekä Surf & Turf hampurilaiset. Käytännössä me tilaamme yhdessä, sillä meillä on tapana vaihtaa annoksia puolessa välissä. Näin pääsemme maistamaan useampia ruokia :) Sattui niin sopivasti, että ystävämme Ville liittyi myös seuraan. Hän tilasi Cajun rapuja ja kommenttinsa huvitti minua. Hän oli jotenkin aidosti niin yllättynyt: "No on kyllä hyvää, siis tosi hyvää!" Täytyy yhtyä tähän kommenttiin. Kylmä olut, aurinko ja juotavaa, se kruunasi pitkän työpäivän. Jäimme terassille nauttimaan hetkestä ja rauhasta vielä toistenkin oluiden kera. On hienoa välillä vain pysähtyä, olla ja ihmetellä. Ravintola Rudolfin terassilla se sujui hyvin ja hyvässä seurassa. Hintataso oli enemmän kuin hyvä: pari olutta ja ruuat teki jotain nelisen kymppiä yhteensä. Oli kyllä sen väärti se tunnelma ja hyvä ruoka. Tosin tunnelma taisi lähteä meistä itsestäkin, sillä olimme ilman kiirettä liikkeellä. Alla vielä kuvia nautinnollisesta hetkestä.
PS. Rudolfin terassi on muuten katettu eli pieni sade ei haittaa ja sisätilat ovat myös viihtyisät!
Vettä meidän vanhukselle. Koirat ovat tervetulleita terassille.

Näyttää hyvältä ja oli hyvää! La Pasta Porcellino. Kesäkuumaan sopiva annos, ruokaähky ei sovi kuumaan kesäpäivään mielestäni.

Surf & Turf hampurilaiset ja nacholastuja. Toisessa purilaisessa rosvopaisti täytteenä ja toisessa lohi. Oikein hyvää olusen kera.

Mikäs tässä kelissä oli näistä nauttiessa :)

Cajunravut: näyttää hyvältä ja oli hyvää.

... Ja aurinko hemmotteli meitä.

Menetin sydämeni tuolle Irish Dreamille! Siis ihan järkyttävän hyvää.
Tässä kuvassa tuo terassi näkyy paremmin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kurkista Ravintola Rudolfiin - Jämsä, Jämsänkoski - video!