Kurkista Ravintola Rudolfiin - Jämsä, Jämsänkoski - video!


Ravintola Rudolf on tehty kohtaamisia varten

Kun haluat kokonaisvaltaista hyvää oloa, niin tule Rudolfiin. Meillä kohtaavat hyvä ruoka, juoma ja ystävät niiden parissa. Tervetuloa! 

Ravintola Rudolfin suosituin ruoka on tällä hetkellä La Pasta Porcellino: toglioni pastaa ja kermaista possua. Tämä annos on suussa sulavan hyvää. Tähän alle veden kielelle nostattamiseksi sopii hyvin bruschetat. Tämä leipä on suussa sulavaa ja herättelee jo valmiiksi suusi makuhermoja tulevaa nautintoa varten. Valitse oheen ruuan kanssa lempijuomasi ja vatsasi huokaisee tyytyväisyydestä. Bruschetta vaihtoehtoina ovat valkosipuli- tai naudanlihabruschetta. 
Ruokalistamme on yksinkertainen, mutta maukas ja sopii niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Hintaluokkamme on edullinen eli hinta ja laatu kohtaavat. Lisäksi tarjoamme teille viihtyisän ympäristön, josta nauttia ruokailunne ajan. Meillä ei ole kiire mihinkään. Olette tervetulleita nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja toistenne seurasta. 
Jos olette tulossa suuremmalla seurueella, niin ilmoitattehan siitä meille? Näin voimme palvella teitä paremmin, mm. järjestämällä pöydät seurueenne kokoon sopiviksi. rudolf.ilveslinna@gmail.com
Kuvassa on Ilveslinnan ruokalista, kesä 2017. Ruuat on maustettu juomien kanssa hyvin yhteensopiviksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herkullisia herkkuja