Ravintola Rudolfin sijainti ja kokemisen arvoinen ympäristö, Jämsä-Jämsänkoski


Tämä artikkeli avaa Ravintola Rudolfin blogin, joka tulee jatkumaan seuraavaksi ruokaamme liittyvällä postauksella. Jos haluat seurailla tapahtumia ja kuulumisia, niin tilaa blogimme sähköpostiisi. Ilveslinnan verkkosivuille pääset tästä klikkaamalla.
Kuvat: Kimmo Rampanen, OK- kuva, Ilveslinna.

Ravintola Rudolf - baari, clubi, terassi ja keittiö

Hieno miljöö, eikö? Se tulee jo pitkän historian kautta. Ilveslinna on ollut paikallaan jo vuodesta 1936. Vasta pari vuotta sitten paikka aukesi yleisöllekin. Tätä ennen rakennus oli Yhtyneitten paperitehtaiden omistuksessa (nykyinen UPM) ja toimi seurantalona. 60 vuotta sitten Ilveslinnalla kestittiin mm. Nikita Hruštšovia. 
Tällä hetkellä Ilveslinnan alakerrassa on ravintola Rudolf, joka on nimetty  yhtyneitten paperitehtaiden perustajan Rudolf Waldenin mukaan. Keskikerroksessa on tilausravintola Anni ja linnan tornissa Linnantornin Oluthuone, joka on miljöönsä puolesta kokemisen arvoinen, niin kuin koko muukin rakennus. Talossa on lisäksi yrityksiä ja toimintaa kuten OK-kuvapalvelu, MLL ja vanhassa painisalissa toimii edelleen paikallinen painiseura sekä Defendo ryhmä. Ilveslinnasta löytyy myös juhla-, ja kokoustilat sekä ruokapalvelut. Ilvselinnalla järjestetään myös erilaisia tapahtumia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Mm 29.7.2017 Ilveslinna on Miss EW kilpailut, joita organisoi Henna Peltonen.

Ravintola Rudolf

Ravintola Rudolf tarjoaa naposteltavaa sekä tukevampaa naposteltavaa juomatarjoilujen yhteyteen. Hinnaltan Rudolf on edullinen, mutta tässä kohtaa: hinta ja laatu kohtaavat. Ruuat on maustettu niin, että ne sopivat nimenomaan erilaisten juomien kanssa nautittavaksi. Mikä sopii ja minkä kanssa? Siinä opastaa ammattimainen henkilökunta, joka ottaa asiakkaat hymyillen vastaan.
Seinään maalattu Wanha Makasiini on tunnelmallinen kahvila, joka toimii Ilveslinnan takana juuri maalauksen kohdalla.

Jämsästä matkaa ravintola Rudolfiin on alle 8km. Rakennuksen tunnistaa mm. suuresta Ilves figuurista, joka on rakennuksen seinässä. Meille saapuessasi voit samalla tutustua Jämsänkoskeen, joka virtaa rakennusta vastapäätä. Aina vettä ei juoksuteta, joten välillä näkyy koskenpohjan kivet sekä västäräkit niillä istuskelemassa ja hyönteisiä jahtaamassa. Kosken keskellä on kaatuneiden muistomerkki, jota pääsee katsomaan siltaa pitkin.
Ruuan lisäksi Rudolfilla on ajoittain elävää musiikkia. Tapahtumia kannattaa seurata Rudolfin facebookista tai kysyä sähköpostilla: rudolf.ilveslinna@gmail.com.
Rudolfin ohjelma vaihtelee Punkista päivätansseihin. Päivätanssit onnituvat clubin puolella. Myös omia tanssitapahtumia tms. juhlia varten Ravintola Rudolfin clubitilaa voi tiedustella sähköpostitse. Tilassa onnistuu niin synttärit kuin muutkin juhlat.

Ravintola Rudolf, Jämsäntie 4, 42300 Jämsänkoski - Virkistää silloin kun haluat kokea jotain uutta tai rentoutua tunnelmallisessa ja kokemisen arvoisessa miljöössä. Tule viettämään laatuaika puolisosi tai vaikka yhdessä ystäviesi kanssa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kurkista Ravintola Rudolfiin - Jämsä, Jämsänkoski - video!

Herkullisia herkkuja